Céginformáció

Céginformáció

Kik vagyunk mi?

A NivoNET.hu indítása előtt már közel 10 éve dolgozunk az informatika területén különféle projektekben alkalmazottként, és megbízott vállalkozóként, mint például Linux adminisztrátorképzés, informatikai támogatás és tanácsadás, honlapkészítés, vagy webdesign készítése Photoshop grafika alapján. 2008 óta készítünk weblapokat.

Az évek során nagy tapasztalatot szereztünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Megértjük azoknak az embereknek az ötleteit, igényeit, és elképzeléseit is, akik nem az informatika nyelvén beszélnek, ugyanakkor segítünk ezeket a gondolatokat egységbe foglalni, és hasznos tippeket adni. A folyamatos szakmai fejlődésünknek köszönhetően naprakészek vagyunk a webfejlesztés technológiai újításai terén.

Mit vállalunk?

Honlapkészítésen belül vállalunk teljesen új weblapok építését, meglévő honlapok felújítását vagy átalakítását, de ha ügyfelünk rendelkezik egy nagyszerű designerrel, aki biztosítja számára a látványtervet, akkor a grafikai állomány alapján elvégezzük a webdesign és webfejlesztés munkálatait is.

Amennyiben a NivoNET.hu honlapkészítés szolgáltatását választja, és nem rendelkezik tárhellyel, abban az esetben honlapja futtatására gyors, biztonságos, szerkeszthető weblapokra optimalizált tárhelyet biztosítunk, amelyet levelezésre is tud használni.

Fő célunk

Fő célunk a böngészőfüggetlen webfejlesztés, ezért minden általunk készítettet honlap a fejlesztés során folyamatosan ellenőrizve van több böngészőben is (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera). Viszont figyelembe vesszük azt a tényt is, hogy az új honlapkészítési technikák mindig megelőzik a szabványokat. Mivel NivoNET.hu által nyújtott szolgáltatásoknál használni szeretnénk a webfejlesztés legfrissebb újításait, ezért néha ki kell bújnunk a szabványok alól.

Munkáink során ügyfeleink elégedettségét helyezzük a középpontba. Minden esetben a maximális minőségre törekszünk a kapcsolattartástól kezdve, a webfejlesztés folyamatán át, az utólagos munkálatokig.

Kinek ajánljuk szolgáltatásaink?

A NivoNET.hu szolgáltatásaival a kis és középvállalkozásokat célozza meg, akik minőségi honlapjukat az internetes médiában történő megjelenítésre szeretnék használni, ahol bemutatásra kerülnek cégük és tevékenységeik, és ezek mellett a látogató az online kapcsolat-felvételi és árajánlatkérő űrlapok segítségével közvetlenül felveheti a kapcsolatot a honlap tulajdonosával.

Filozófiánk

Salgó-Mustármag Kft."A mustárfa magja kisebb, mint a többi mag, de ha megművelt talajra esik, hatalmas fa nő belőle."
A NivoNET.hu filozófiája, hogy a webfejlesztés során a webes alapismeretekből kiindulva építjük a honlapokat, majd modern tartalomkezelő rendszer segítségével és a leghatékonyabb keresőoptimalizálási technikák alkalmazásával jutunk el a minőségi honlapkészítés teljesítéséhez.

sneakers

main-content-bottom